Så er der taget hul på min nye blog!

Jeg har nu endelig fået taget mig sammen til at starte min blog. Og selvom jeg lige nu og i nogen tid fremover, sikkert vil skrive primært til mig selv, så føles det alligevel godt!

Grunden til at denne blog er blevet til, er at jeg er lidt af en nørd – så er det sagt. Når jeg falder over noget der fanger mig, så må jeg bare gå i dybden med det.
Sådan er det også med LCHF! Jeg har endelig fundet noget der føles rigtigt for mig og min krop og så må jeg bare vide alt om det. Det er selvfølgelig ikke bare noget der sker fra den ene dag til den anden, men processen er spændende og jeg vil gerne dele den med andre, der kunne tænke sig at snuse til LCHF. Og også gerne med jer der allerede ved noget om det – alle er velkomne her.
Jeg vil gerne dele lidt om min vej ind i LCHF om de problemer og glæder det har givet mig og om de tanker, der dukker op undervejs!

Det ses jo at jeg endnu ikke har fået udfyldt alle punkterne i menuen – men jeg arbejder på sagen og har fået lagt min første opskrift ind. Et bud på en lækker kyllingeret.

Jeg håber du vil hænge på og hjælpe mig med at gøre denne blog aktiv. Og det gælder også selvom du ikke er hardcore indenfor LCHF – alle afarter/grene er velkommen – for som jeg ser det, er grænser noget der pirrer min nysgerrighed. Så fortæl mig/os om din lidenskab og send mig dine bedste opskrifter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.