Aaaaah – vejret har jo været helt fantastisk de sidste par dage. Og netop fordi man jo godt ved at det kan skifte pludseligt, så nydes det i fulde drag her på matriklen!
Det betyder også at grillen er blevet hevet frem igen. Kød smager bare bedre, når det er tilberedt under åben himmel! 😛
Så i går stod menuen her på Engelsk bøf med grillede grøntsager og bønnefritter.
Bønnefritterne har jeg jo lavet før og de grillede grøntsager er i dette tilfælde blot, hvad jeg havde i køleskabet. De snittes groft og alt kommes i et smurt ildfast fad eller foliebakke og krydres med salt/peber. Sættes på grillen i ca. 20 min. Kan du ikke stege ved indirekte varme, skal du huske at røre godt rundt i dem undervejs.
Som dressing og jeg bare en god ske creme Fraiche 38%.
Bøffen grilles efter smag og behag!
Et hurtigt og enkelt måltid, der smagte uuuuuhm!