Hurtig tun “salat”.

Jeg står med det ene ben på vej på ferie og gider derfor ikke handle det vilde ind. Tværtimod prøver jeg at få ryddet lidt op i de rester jeg har i køkkenet, så jeg ikke skal smide for meget ud når vi rejser om et par dage.
Dem der skal “housesitte” spiser ikke som vi gør, så de vil ikke have så meget gavn af det. Til gengæld vil de nok selv være nødt til at købe deres pasta/ris og brød, for det har vi ikke noget af i skufferne 😉

Så da jeg skulle lave frokost i dag, måtte jeg gennem skufferne og finde ud af at “bikse” noget sammen. det blev til denne tunsalat, der blev rigtig god. Tilbehøret er æg, for med fritgående høns i baghaven, er det en råvare vi næsten altid har til rådighed her i huset.

Ærterne i salaten er ikke striks LCHF, da de er ret rige på kulhydrater. men de smager godt og passer godt til tun, synes jeg.
Ærterne i salaten er ikke striks LCHF, da de er ret rige på kulhydrater. men de smager godt og passer godt til tun, synes jeg.

Ingredienser:
1 ds god tun i olie (køb nu delfinsikkert! 🙂 )
2 spsk Creme Fraiche 38% (selv havde jeg kun 18%)
3 spsk hjemmelavet mayonnaise
2 æg
1 dl fine ærter
Salt & Peber

Sådan gør du:
Æggene koges efter smag og behag. Jeg kan godt lide de er lidt smilende.

Resten af ingredienserne blandes sammen og smages til med salt og peber.

Server med de kogte æg og isvand – dejlig hurtig og mættende frokost!

Velbekomme!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *