Jeg elsker marengs og kyskager, men det er ikke helt let at lave dem uden sukker.
Men jeg har lavet nogle fine lakridskys, der kommer meget tæt på dem jeg lavede inden min LCHF tid.
Eftersom disse kys jo bliver brunlige, vælger jeg at bruge Sukrin Gold. Men hvis kyssene skal være hvide, foretrækker jeg at bruge sukrin melis eller almindelig sukrin. Det kan give den der lidt kølige smag, som nogen ikke bryder sig om. Personligt synes jeg den er lidt “sjov” – især hvis kyssene skal have pebermyntesmag….
Nå – men opskriften på lakridskyssene kommer her!
Ingredienser (ca. 20 stk)
3 æggehvider
80 g Sukrin (vælg selv variant)
1 stor tsk lakridspulver
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 80 grader varmluft / 100 grader almindelig ovn.
Æggehviderne piskes helt stive – til den gode side.
Tilsæt sukrin og lakridspulver og rør godt sammen.
Hæld massen i en sprøjtepose med en stor tyl og sæt kyssene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag midt i oven i ca. 80 minutter. Afkøl på en rist og spis! Uhhm!!
VELBEKOMME! 😀
Hvor er de blevet flotte! Må jeg spørge, hvor du køber sukrin henne? Det biligste økologiske sukrin, jeg er stødt på, er det her: http://www.naturoghelse.dk/shop/sukrin-500-g-4583p.html
Vh Mette
Hej Mette!!
Undskyld mit sene svar – har ligget lidt underdrejet i denne julestressede tid! 🙂
Normalt har jeg købt Sukrin på http://www.helsebixen.dk eller hos Matas.
Men nu er jeg gået over til et produkt, der hedder “Suvida”. Det kan købes i Bilka og fås i en sukker og en “flormelis” variant. Jeg synes det smager bedre end Sukrin og så er det billigere! 🙂