Bettinas Kanelkager

En af de ting jeg længe har arbejdet med, siden min overgang til LCHF, er at lave nogle kanelkiks/småkager, der modsvarer de der LU Bastogne kager. Dels elsker jeg smagen af dem og dels indgår de i en af mine yndlingsdesserter/flødekager, som jeg også har konverteret til LCHF.

Her i weekenden lykkedes det, synes jeg selv. Og jeg serverede kagen til et fællesarrangement, med disse kager som grundlag. Og resultatet var præcis så vellykket, som da jeg lavede den med Bastognekiks.

Kanelkager inspireret af LU Bastogne kiks.
Kanelkager inspireret af LU Bastogne kiks.
Ingredienser (ca 20 kager):

1 dl mandler
1 dl kokosfiber
100g smør
5 spsk sukrin Gold
1 spsk Honning
2 tsk kanel
1 tsk natron
1 æg

Sådan gør du:
Mandlerne males til mel.
Mandelmel, kokosfiber og smør smuldres sammen.
Tilsæt derefter sukrin, honning, kanel og natron og bland det hele godt sammen.
Til sidst samler man det hele med ægget og ælter dejen sammen.
Stil dejen i køleskabet i en times tid.
Form kagerne som du har lyst til og bag dem ved 175 grader varmluft indtil de er gyldne. Disse kager fik ca. 20 minutter. Hold godt øje med dem, for de smager ikke godt, hvis de bliver for mørke.

Velbekomme!!

En tanke om “Bettinas Kanelkager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.