Dette indlæg indeholder affiliate links, der betyder at jeg modtager provision, hvis du køber de produkter der linkes til.
Her i huset anvendes Quesadillas ofte som en hurtig og nem frokost – eller som en haps midt på eftermiddagen.
Derfor har vi altid nogle wraps liggende i køleskabet, så det er nemt at lave.
Her får du først opskriften på de wraps jeg bruger.
De kan også bruges til alt muligt andet og kan varieres med de krydderier du vælger at komme i.
Ingredienser (6-8 stk):
2dl vand
4 æg
1 dl Pofiber
1 tsk Fiberhusk
1 tsk salt
1 tsk spidskommen (eller andet, afhængig af, hvad de skal bruges til).
Smør til stegning
Sådan gør du.
Alle ingredienser røres godt sammen og hviler i mindst 10 minutter, så fibrene kan opsuge væsken.
Smelt smør på panden ved jævn varme. Rør dejen igennem og hæld lidt på panden og fordel det.
Sørg for at pandekagen er helt fast, inden du vender den.
Rør godt i dejen inden du hælder på panden, idet fibrene har det med at bundfældes.
Sådan – så har du lækre wraps til enchiladas, wraps eller quesadillas.
Quesadillas:
De kan i princippet varieres i det uendelige og du kan bruge evt. rester fra køleskabet.
Her er opskriften på en kødløs lidt stærk version, med Jalapenos og salsa. Jeg har købt salsaen og selvom den ligger med 8,5g KH/100g, så vælger jeg at bruge den alligevel, da det jo kun er ganske lidt jeg bruger. Men man kan vælge at lave sin egen salsa – og så kan man jo komme endnu længere ned i KH. Men det er som sagt ikke noget jeg går det vilde op i, for vi lever ikke striks.
Ingredienser (1 – 2 pers.)
2 wraps
100g revet ost
1 fed hvidløg
1 lille løg
2 spsk Stærk salsa
Syltede Jalapenos, efter behov.
Olie til stegning
Sådan gør du:
Begge wraps smøres med salsaen.
Hak Jalapenos, løg og hvidløg groft.
Bland ost, jalapenos, løg og hvidløg.
Fordel osteblandingen over den ene wrap.
Læg den anden wrap på toppen af osten.
Varm olien på panden og steg Quesadilla’en i 3 minutter på begge sider. Skær ud i trekanter og spis straks med fingrene.
VELBEKOMME! 😀