I det her vejr, er det skønt at spise en lækker varm suppe, med masser af smag.
Fyldig oksekødssuppe er nem at lave, billig og smager himmelsk, så kast dig bare ud i denne lækre suppe i ægte LCHF stil.
Ingredienser (4 personer):
500g hakket oksekød
100g bacontern
1 løg
4 stilke blegselleri
2 porrer
1 dåse flåede tomater
1 l vand
1 boullionterning
1 dl piskefløde
1 spsk soya
Revet ost til garnering
Smør til stegning
Salt & Peber
Sådan gør du:
Bacon tern steges sprøde på en pande og lægges til side.
Smelt smør i en gryde. Hæld gerne evt. overskydende fedt fra bacon i. Steg oksekødet til det har taget farve.
Løg, porrer og blegselleri renses og skæres i grove tern.
Alle grønsager, flåede tomater, vand, bouillonterning og soya hældes i gryden og suppen simrer i ca. 15 min.
Tilsæt piskefløde og lad suppen småkoge i yderligere 15 min.
Smag til med salt og peber og server med knasende sprøde bacontern og revet ost på toppen.
VELBEKOMME! 😀