Sukkerfri marcipan

Dette indlæg indeholder affiliate links, der betyder at jeg modtager provision, hvis du køber de produkter der linkes til.

Jeg ELSKER marcipan!!! Så er det sagt!
Men jeg synes bare det er for dyrt og så er der jo unødvendigt meget sukker i, så man ikke rigtigt kan smage mandlerne.
Isis har en sukkerfri variant, der er til at spise, men igen synes jeg den trækker lige hårdt nok i min pengepung.

Derfor har jeg i nogen tid lavet min egen marcipan. Det er supernemt og du kan variere smagen i det uendelige.
Denne opskrift en en ganske almindelig plain opskrift på en basis marcipan, men ønsker du inspiration til hvordan du kan variere smagen, vil jeg opfodre dig til at besøge Sofia Sommers side.

Ingredienser (ca. 190g):
150 gram smuttede mandler
3 spsk. Sukrin Fibersirup Klar
5-10 dråber mandelessens (Smag til, så det passer til dig)

Mandlerne males til mel. Tilsæt fibersirup og mandelessens og kør til massen begynder at samle sig. Synes du ikke det sker i foodprocessoeren, så prøv at hælde det i en skål og saml massen med hænderne.

Marcipanen er klar til brug med det samme. Opbevares bedst i køleskab.

marcipan

VELBEKOMME!!

 

 

3 tanker om “Sukkerfri marcipan”

  1. Hej 🙂
    Dem vil jeg prøve at lave i weekenden, kan man bruge stevia pulver istedet for sukrin?
    Mvh Gitte Andersen

    1. Hej Gitte.
      Undskyld det sene svar! :-/
      Håber du fandt ud af det.
      Jeg vil mene man kan anvende det sødestof man måtte ønske – men selv har jeg det lidt svært med bismagen i Stevia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.