Osteboller – Big Time Style

Lad mig få det sagt! Uanset hvor meget jeg elsker denne livsstil, så har jeg længe været træt af at maden smager af mandel/marcipan, kokos eller æg!
Så – efter at have prøvet disse meget populære osteboller, der farer rundt på facebook og som vist oprindeligt kom fra Instagramprofilen monicalchf, så måtte jeg igen konstatere at jeg ikke kunne få dem ned….. alt for meget æggesmag i den oprindelige version.
Det vil jo altid være smag og behag – og andre er helt vilde med dem. Men det korte af det lange er at jeg satte mig ned for at lave dem i en version jeg kunne spise, for verden er bare så meget nemmere med muligheden for at tage en hurtig bolle!

Sprøde og saftige osteboller. En nem og lækker frokost.
Sprøde og saftige osteboller. En nem og lækker frokost.

Ingredienser:
3 æg
3 dl revet ost (jeg anvender mazarella)
100g flødeost naturel
4 spsk grøn HUSK
2 spsk mayonnaise
5 spsk pofiber
2 tsk bagepulver

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme.
Bland alle ingredienser sammen og lad massen stå og trække i 10-15 minutter.
Med våde hænder, formes 6-8 boller, der sættes på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Bages i 20-25 minutter, til de er godt gyldne.
Hellere et par minutter for meget end et par minutter for lidt.

Nemmere bliver det da vist ikke?! 🙂

Varme og nybagte osterboller.
Varme og nybagte osterboller.

VELBEKOMME 😀

5 tanker om “Osteboller – Big Time Style”

    1. Hejsa.
      Grøn Husk er også loppefrøskaller, der er bare groft malet, hvor Gul Husk er fintmalet. Så du kan sagtens bruge Gul Husk – du skal blot halvere mængden.
      Selv er jeg gået over til stort set kun at bruge Gul Husk… 🙂

  1. Uh, de blev gode! Lidt flade, men både smag og konsistens er lige i øjet, præcis som jeg kan li’ dem. Jeg kom en anelse cayennepeber i, fordi jeg så godt kan li’ det der lille spark til smagsløgene, det var slet ikke dårligt.

    1. Det lyder som en god idé med cayenne. Det holder smagsløgene i form 🙂

      Selv tænker jeg at lave en madpakke version, med tomat. oregano og skinke.

  2. Ej, det ser supergodt ud. Jeg kan heller ikke li’ marcipansmag i mit brød, så de skal helt sikkert prøves!

Skriv et svar til Bettina Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.