Kernebrød LCHF style

Denne opskrift har jeg fået fået af Helena, der følger bloggen. Jeg har prøvet at bage det og synes det var så godt at det må med her i opskrifts samlingen.

Dejlige skiver til en ostemad.
Dejlige skiver til en ostemad.

Ingredienser:
4-5 øko-æg (M/L)
1dl ekstra jomfru olivenolie
1tsk salt
100g hørfrø
100g sesamfrø
100g mandler
100g solsikkekerner
100g græskarkerner
50g hakkede tørrede tranebær

Man kan selvfølgelig udskifte med andre nødder/kerner eller tage dobbelt op på een type.

Sådan gør du:
Sæt ovnen på 160 grader almindelig varme.

Bland hele moletjavsen, gerne med elpisker eller røremaskine.
kernebrød2

kernebrød3

Hæld op i en alm. brødform beklædt med bagepapir eller direkte i en silikoneform.

kernebrød4

Sæt i ovnen ca 1 time

kernebrød5

Det fungerer fortrinligt med pålæg og især med rigeligt tandsmør+fed stærk ost. Og så mætter det helt vildt!

Tak til Helena for denne opskrift! 🙂

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.